Oplæg og kurser om udsatte og traumatiserede flygtninge

Center for Udsatte Flygtninge er eksperter i flygtninges psykosociale situation. Bestil et skræddersyet oplæg eller kursus for nyeste viden og redskaber til arbejdet med udsatte flygtninge og flygtninge med traumer. Center for Udsatte Flygtninge tilbyder oplæg og kurser om emner som traumer og PTSD, arbejdet med flygtningebørn, -unge og -familier, rammer for flygtninges liv i Danmark (herunder lovgivning) samt køn, seksualitet og ligestilling.

Beskrivelse

Center for Udsatte Flygtninge afholder skræddersyede oplæg, kurser og workshops – oftest for fagprofessionelle, men også for eksempelvis frivillige, flygtninge eller studerende. Vi holder oplæg om emner som:

Program

Flygtninge har forskellige baggrunde, forudsætninger og behov, som den professionelle eller frivillige integrationsindsats må tage udgangspunkt i. For at man som fagperson kan tilbyde den rette støtte og vurdere, hvornår der er brug for hjælp fra andre faggrupper, er det vigtigt at have viden om eks. forskellige udsatheder og traumer, og hvordan enkeltpersoner og familier præges heraf.

Kontakt

Konsulenter